Telt-Kit Basis

199,95 kr.
Midlertidigt udsolgt
Varenummer
18-UG-TENTKIT

Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot
Der er nogle former for leg, man aldrig bliver for stor til - og som tilsyneladende er populære uanset om vi skriver 1980 eller 2016. Dette kit gør hulebyggeri ekstra nemt, så motivationen bevares.
Læs mere
Herlige og særlige egenskaber

Der er nogle former for leg, man aldrig bliver for stor til - og som tilsyneladende er populære uanset om vi skriver 1980 eller 2016. Huleleg og teltbyggeri hører til i den kategori.

Med Telt-Kit Basis får I et virkelig herligt og simpelt telt-kit, som egner sig rigtig godt, hvis jeres barn skal til at tage sine første spæde hulebygger-skridt.

Opskriften på den perfekte hule findes ikke - og med dette sæt når I sikkert også at bygge rigtig mange huler/telte med tiden. Det er jo bl.a. deri det sjove ligger - i kombination med at indrette teltet, når først det selvfølgelig står færdigt.

Opskriften på, hvordan I kommer i gang kan vi til gengæld godt afsløre lidt af:
1) Udvælg nogle forankringspunkter i jeres hjem (en dør, et bord, en vinduskarm, en reol, en seng, etc.).
2) Vælg hvilke PL-UGs I vil bruge til at bygge jeres telt (Telt-Kit Basis indeholder 10 forskellige PL-UGs).
3) Find et lagen/håndklæde/tæppe el. lign. frem, som skal bruge som tag og/eller vægge. 
4) I er nu klar til at bygge jeres telt. 

Teltbyggeri eller hulebyggeri er en fantastisk god måde at lege på. Det stimulerer fantasien og kreativiteten, og er en af de typer leg, som ofte bygger bro imellem børn, uanset køn og alder.

Deltag i legen og nyd at observere jeres børn, mens de forvandler et ganske almindeligt lille telt til en tømmerflåde, et hus, en bus, en flyvemaskine, et træhus og alt muligt andet. 

Telt-Kit Basis vil i øvrigt være oplagt at tage med på ferie, da I med dette sæt nemt kan bygge et telt, næsten uanset hvor I er henne, og hvor mange møbler der fx er. 

Telt-Kit Basis indeholder:
2 klemmer
2 kroge
2 sugekopper
4 greb
1 "Keep Away"-skilt

OBS: Bemærk at Telt-Kit Basis selvfølgelig både kan bruges indendørs og udendørs.

Spekulerer du allerede på, om dine hulebyggeres ambitioner er for store til dette telt-kit, kan du med fordel tage et kig på vores Teltkit medium og Telt-Kit Super.    

 Telt-Kit Basis kan bruges af børn fra 3 år (dog med hjælp fra forældre) og på egen hånd fra ca. 6 år. 

Produktinformation
Varenummer 18-UG-TENTKIT