Telt-Kit Medium

299,95 kr.
På lager – levering 1-3 hverdage.
Varenummer
18-UG-TENTKIT-E
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot
Herlige og særlige egenskaber

Trods sit navn, Telt-Kit Medium, er der intet "medium" over de telte, dit barn kan bygge med dette telt-kit. Faktisk vil vi overhovedet ikke give os i kast med at beskrive størrelserne på de telte, han eller hun kan bygge med dette telt-kit. For det er nemlig helt og aldeles op til dit barn. 

Er det regnvejr udenfor, var det måske en idé at lave en rigtig putte-hule. Lille, tæt, mørk - den slags, der opfordrer til, at man finder sin lommelygte frem og tager den med ind i hulen, hvor yndlingsbogen passende kan læses i lommelygtens skær. Brug gerne en paraply som døråbning for at gøre det ekstra sjovt. 

Er det solskin udenfor, kan I sammen bygge et solskjul, hvor børnene kan trække ind, når solens stråler er for skrappe. Her kan børnene spille kortspil, drikke saftevand, fortælle hemmeligheder og udspionere de voksne.

Et telt - eller en hule - har 1.000 forskellige formål og funktioner. Netop derfor er dette telt-kit en ret perfekt tilføjelse til næsten ethvert hjem. Telt-kittet indeholder nemlig alle de redskaber dit barn skal bruge for at bygge små telte, store telte og dem midt i mellem. Og hvor dit barn måske lige i starten har brug for hjælp til lige at finde ud af, hvordan de forskellige redskaber skal bruges, vil du hurtigt opdage, at hun eller han klarer byggeriet helt selv - og at din rolle bliver at beundre bygningsværk på bygningsværk. Er du heldig, bliver du måske endda inviteret ind.

Telt-Kit Medium indeholder:
3 klemmer
3 kroge
2 sugekopper
4 pløkker
6 greb
1 "Keep Away"-skilt

Telt-Kit Medium kan bruges af børn fra 3 år (dog med hjælp fra forældre) og på egen hånd fra ca. 6 år. 

Produktinformation
Varenummer 18-UG-TENTKIT-E