Telt-Kit Super

535,00 kr.
På lager – levering 1-3 hverdage.
Varenummer
18-UG-TENTKIT-S
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot
Herlige og særlige egenskaber

Telt-Kit Super er et telt-kit, der er skabt til store drømme og store bygningsværker. Brug det indenfor og udenfor. I stuen og på børneværelset... ja, selv badeværelset kan bruges som byggegrund, når I har et Telt-Kit Super. 

Det fleksible og ikke mindst alsidige byggesystem kan bruges på så utrolig mange måder, at I sikkert vil opleve, at jeres barn rejser et nyt telt hver dag.

Telt-Kit Super indeholder:
8 stænger
4 diske
3 klemmer
3 kroge
2 sugekopper
2 pløkker
6 greb
1 "Keep Away"-skilt

De forskellige elementer, som er indeholdt i Telt-Kit Super, kan bruges til at forankre og fastgøre lagner, tæpper o.lign. Glem derfor alt om gamle dages hulebyggeri, hvor man forsøgte at drapere fire stole med en dug, og så krydsede fingre for, at den ikke ville glide ned hele tiden.

Dette telt-kit er skabt til intelligent teltbyggeri. Stole, reoler og borde kan sagtens stadig indgå i byggelegen, men som noget nyt kan dit barn som det letteste i verden, også tage fx vindueskarme og vinduer i brug. Sidstnævnte gøres ved at bruge de medfølgende sugekopper, som placeres på vinduerne, hvorefter lagnet sættes fast.  

Det særlige ved dette telt-kit er desuden, at der medfølger diske og stænger, som kan bruges til at bygge et telt-skelet, således at teltet er lidt mere stabilt fra start af. På den måde minder dette telt-kit meget om et almindeligt telt - med den forskel, at dette telt jo kan varieres i det uendelige.

Prøv fx også at bruge noget meget mørkt stof som teltdug - det vil være en sjov oplevelse for dit barn at krybe ind i mørket og putte sig derinde. Det vil også være en oplagt måde at bruge teltet på, hvis det har været en lidt hård uge, og dit barn trænger til lidt ro og fordybelse.

Har I nogle smukke og farverige tørklæder, kan I bygge et beduinertelt, og fylde det med store puder. I kan lave en læsehule, et sejlskib, et picnic-telt, en ubåd... mulighederne er så uendelig mange. Og når det er tid til at pakke sammen, kan I glæde jer over, at kittet kun fylder ganske lidt.

Om sommeren vil de desuden være oplagt at bruge telt-kittet som et lille skygge-skjul, hvor børnene kan krybe ind og hygge sig, når solens stråler bliver lidt for skrappe.

 Telt-Kit Super kan bruges af børn fra 3 år (dog med hjælp fra forældre) og på egen hånd fra ca. 6 år. 

Produktinformation
Varenummer 18-UG-TENTKIT-S