Selvhærdende Pearl Clay til kreative projekter fra 5 år

Hvad er Pearl Clay og hvad kan du bruge det til? Læs mere om Pearl Clay nederst på siden.

Filtrering
Mulige filtre
Pris
-
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side
 1. Pearl Clay - Orange, hvid, gul Pearl Clay - Orange, hvid, gul
  Pearl Clay - Orange, hvid, gul
  Hvis det bliver hårdt, kan du blande en lille smule vand i.
  75,00 kr.
   
  På Lager – levering 1-2 hverdage.
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side

Hvad er Pearl Clay?

Pearl Clay lyder lidt som et rockband men består af polymer, glycerin og godkendte konserveringsmidler. Pearl Clay er anderledes end eksempelvis Silk Clay ved, at du selv skal blande de små perler med en gele som minder lidt om gennemsigtig slim. Når du har blandet geleen og perlerne kan du bruge din Pearl Clay til at pynte og dekorere figurer eller ting i de fleste materialer. Metal er dog for glat til at Pearl Clay kan klæbe godt fast.

Pearl Clay hærder ved stuetemperatur, så HUSK at samle overskudsmasse i bøtterne og få fjernet dekorationerne igen, hvis du ikke blev tilfreds med resultatet.

Nogen af jer får måske dårlige minder, når vi kalder geleen for en form for slim. Men bare rolig. Pearl Clay købt hos Legeakademiet lever naturligvis lever op til REACH-forordningen og al lovgivning på området i forhold til sikkerhed og indholdsstoffer. Det gør alle vores produkter på hjemmesiden i øvrigt. Det skal aldrig være vores kunders ansvar at navigere rundt i at finde legetøj og ting til kreativ leg uden giftige kemikalier.

Er Pearl Clay meget klistret at arbejde med?

Nej, det er hverken klistret for hænderne at blande perlerne med slimen/geleen eller at bruge den bagefter til at dekorere dine ting eller kreative projekter. Det er egentligt ret fascinerende, hvordan Pearl Clay kan klistre sig fast til alt muligt uden at den hænger fast i fingrene.

Selve processen med at blande din Pearl Clay er i øvrigt godt til at stimulere den taktile sans/følesansen. Det er sundt for børn at røre ved forskellige underlag, masser og overflader. Det stimulerer receptorerne, der sender besked til hjernen om de forskellige sansninger. Børn kan både være under- og oversensitive over for berøring og dermed fx have svært ved at føle smerte, når de brænder sig – eller omvendt synes at den mindste berøring kilder eller irriterer huden. Før de børn er det ekstra godt at lege med Pearl Clay og andre legeredskaber, der i børnenes eget tempo giver en god stimulering af den taktile sans.

Ælt perler og gele godt igennem. Så er du klar til at lege og dekorere med din Pearl Clay.

Hvad kan man lave med Pearl Clay?

I kan lave næsten alt, I kan finde på. Meget glatte overflader som metalhårspænder og lignende kan kræve, at I sætter lidt mosgummi på, før Pearl Clay kan klæbe godt fast. Men ellers er det bare med at finde på og gå i gang. Slib glatte overflader som plast eller bøger med lidt sandpapir, så fladen bliver ru. Det får din Pearl Clay til at hænge meget bedre fast.

Lav små figurer eller overtræk figurer, I har lavet i Silk Clay. Pynt din yndlingsbog eller din dagbog, som du har slebet lidt med sandpapir. Sæt Pearl Clay fast på penalhuset, på drikkedunken eller på skoleblyanterne. Se om de kan klæbe til bagsiden af din laptop sammen med mosgummi. Flamingokugler er super nemme at beklæde med Pearl Clay, og du behøver ikke slibe overfladen med sandpapir først, da flamingo-overfladen er ru nok.

Mangler du ideer til projekter med Pearl Clay, så se vores kits til at lave sjove figurer, rumvæsner eller ting til jul. Eller leg form-og-gæt, hvor I skal forme med Pearl Clay i stedet for det gamle spil, hvor man skulle tegne.

Kan man blande Pearl Clay med andre Clays?

Vi anbefaler, at du ikke blander eksempelvis Silk Clay og Pearl Clay. Men du kan sagtens dekorere dine Clay-figurer med Pearl Clay. De små perler kan pynte på figurernes kjoler eller fungere som næsebor, sjove prikker, bumser, noprede blomster støvdragere eller hvad I nu kan finde på.

Skal Pearl Clay i ovnen?

Nej. Ligesom Silk Clay er Pearl Clay selvhærdende ved stuetemperatur. Det betyder, at du skal fjerne den dekoration, du ikke er helt sikker på, for ellers sidder den altså fast i morgen. Men du kan roligt lege med Pearl Clay i flere timer uden at massen begynder at stivne mellem dine fingre. Så hurtigt hærder den heller ikke.

Dekorer jeres kreative projekter og vent 24 timer. Så er modelleringsmassen hærdet færdig og I kan lege med de sjove figurer eller skrive videre i den nu ekstra flotte og personligt pyntede dagbog.

Pearl Clay styrker finmotorik, fantasi og farvegenkendelse

Formgenkendelse, fordybelse, og finurlighed. Pearl Clay har nogle gode F’er i ærmet, som børn kan have stor glæde af. Det er lækkert at ælte (og lyder også sjovt imens), og det er sjovt at forme og bruge på alverdens måder. Små projekter bliver hurtigt flotte, og det giver et skud selvtillid til dit barn, som måske ikke (endnu) er så fingerfærdig eller tålmodighed til at ”dimse” og være kreativ i mere end 5 minutter af gangen.

Finmotorikken kommer på arbejde når de små perler skal placeres som prikker på Silk Clay-giraffens ryg, i et drys på en løbesko eller fordeles med jævn hånd over lærred eller flamingo-æg. Og det øver koncentration og fordybelse, hvis dit barn bliver grebet af projektet og pludselig bliver siddende på stolen og tester, hvordan Pearl Clay kan kommes af og på forskellige materialer og ting fra hjemmet. Måske får I vejens flotteste æggebakke, som I kommer til at genbruge det næste halve år.