Boksesæt- & handsker

Vis som Tabel Liste
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Sorter faldende

5 varer

 1. Boksehandsker small, 3-5 år
  Boksehandsker small, 3-5 år
  kr. 99,95
  1-2 dages levering
 2. Boksehandsker stor, 4-10 år
  Boksehandsker stor, 4-10 år
  kr. 129,95
  1-2 dages levering
 3. Boksesæt med handsker - 1 kg
  Boksesæt med handsker - 1 kg
  kr. 149,95
  1-2 dages levering
 4. Boksesæt med handsker - 10 kg
  Boksesæt med handsker - 10 kg
  kr. 599,95
  1-2 dages levering
 5. Boksesæt med handsker - 4 kg
  Boksesæt med handsker - 4 kg
  kr. 289,95
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

Mange mennesker opfatter boksning som en voldsom kampsport. Men for mange børn kan boksetræning rent faktisk være en meget positiv fysisk aktivitet. 

Vores børn tager med jævne mellemrum nogle kæmpe spring i deres udvikling - og det kan være enormt overvældende for dem. Det kan give anledning til en masse frustrationer. Nogle forældre vil i disse perioder opleve, at deres børn bliver udadreagerende og begynder at slå.

Disse børn kan have enorm glæde af at snøre et par boksehandsker fast om hænderne, og lade følelser og frustrationer flyde over i boksepuden. 

Det er dog ikke kun udadreagerende børn, der kan have glæde af boksetræning. Boksetræning træner nemlig helt generelt børns hånd-øje-koordination, idet de skal ramme en boksesæk, der er i bevægelse. 

Boksetræning er i det hele taget en fantastisk måde at træne sin koordinationsevne og afstandsbedømmelse, fordi barnet hele tiden skal vurdere, hvor og hvornår de skal slå på puden - og med hvilken kraft.

Det er desuden rent guf for nervebanerne, som bliver utrolig godt stimulerede af denne type øvelse - og det medvirker til, at børnene får rigtig godt kontakt til og fornemmelse for deres krop.