Tilbehør PUKY - Håndtag 20 mm

55,00 kr.
På lager – levering 1-3 hverdage.
Varenummer
44-50043435
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot
Herlige og særlige egenskaber

PUKY sikkerhedshåndtag til PUKY løbecykler - sæt med 2 stk. Man behøver ikke at skifte hele køretøjet ud, hvis det kun er håndtagene, der er slidte. Med et par nye sikkerhedshåndtag har dit barn igen et godt greb om legen og kan rulle deruda'!

Modellen passer til LR, LR M, LR XL, Wutsch, R03.

Mål:  Passer til stel med en diameter på 20 mm.

Håndtagets holdeflade er 8 cm langt

Hele håndtaget inkl. beskyttelses del er 10 cm langt

Cykelsmedens tip: 

For den letteste påsætning af dine nye cykelhåndtag kommes en smule husholdningssprit på styrets yderside og indvendig i cykelhåndtaget. Derefter skubbes håndtaget på styret, husk at sørge for, at den tykke side passet med håndfladens placering. Lad det derefter tørre i op til 24 timer, inden det tages i brug.

Kender du PUKY?

PUKY er kendetegnet ved løbecykler og løbehjul af virkelig solid kvalitet og gennemtestet design. Det startede sidst i '90erne med en klassisk, gul løbecykel, og siden har alle lært PUKYs ufravigelige kvalitet at kende. Nu kan du vælge PUKY i forskellige designs: Seje løbehjul med to eller tre hjul og super fede løbecykler - både til de små og til de større børn med balancevanskeligheder.

Der er mange producenter på markedet. Men vælger du PUKY, sikrer deres mange år i branchen, at dit barn får et gedigent og funktionelt køretøj, som du efterfølgende kan sælge eller give videre.

Se vores udvalg fra PUKY her.


Produktinformation
Varenummer 44-50043435
Brand PUKY