Hvad er ViaBill webshop betaling?

Køb nu, betal senere – uden gebyrer og renter. Det lyder næsten for godt til at være sandt.
Legeakademiet er en webshop af den snusfornuftige slags med to ferme forretningskvinder ved roret på det gode skib i Hørsholm. Derfor har vi tøvet lidt med at tilbyde vores kunder en betalingsløsning, der gør det muligt at bruge penge, før man egentlig har dem i hånden.

Men med ViaBill er det noget andet. Der er nemlig ingen skjulte udgifter forbundet med at bruge det, det hele er aftalt på forhånd, og betingelserne for at handle i webshops med denne ratebetalingsløsning er meget nemme at gennemskue.
Så nu tilbyder vi ViaBill i vores webshop, så det bliver muligt for dig som kunde at købe lærende og udviklende legetøj til dit barn, også selvom kassebeholdningen i denne måned er slunken på grund af andre regninger.
Du behøver ikke gå shop-amok, når børnepengene kommer. Del betalingen for legetøj i Legeakademiets webshop op i 4 lige store dele og betal i bidder.

Hvordan fungerer ViaBill online betaling i rater?

Når du har fundet løbecyklen, kuglebanen, klistermærkebogen, mikroskopet eller puslespillet, som du gerne vil købe, så går du til kassen. Her kan du vælge mellem forskellige måder at betale på i Legeakademiets webshop. En af dem er ”ViaBill”. Når du klikker der, skal du udfylde informationer om dit navn, adresse, mail, CPR og kortoplysninger.
Det er helt sikkert at handle med Mit ViaBill, og dine oplysninger kan du trygt overlade til dem – de deler ikke med nogen, og de bliver slettet igen, så snart du er registreret hos ViaBill. Næste gang skal du kun udfylde din mailadresse.
Så bliver du straks kreditgodkendt, og så overtager de betalingen af dit køb. Beløbets første rate trækker ViaBill på dit betalingskort den sidste bankdag i måneden.
Hvis der er problemer med at godkende dig, så kan du kontakt ViaBill.

Hvornår skal jeg betale Mit Viabill?

Du opretter en konto, som du får et login til, når du har valgt denne betalingsløsning hos Legeakademiets webshop. Din konto hedder Mit ViaBill. Her kan du følge dine udestående og betalinger, frister mm. Du kan også ansøge om at låne flere penge. Op til 2.000 kr er det ganske gratis at bruge ViaBill. Ønsker du at købe for mere, skal du betale et mindre beløb pr måned i gebyr. Du kan låne op til 10.000 kr.
Dit beløb deles så op til 4 lige store bidder, som du skal betale en del af i slutningen af hver måned.

Hvis du har problemer med at betale, så kontakt ViaBill.

Skulle det ske, at du fortryder dit køb og vil have dine penge tilbage, så er det Legeakademiet, du skal have fat i. Du kan skrive til os på mail, chatte med os eller ringe til vores hjælpsomme kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig mandag-fredag 8.30-16.