Legetøj 9-23 mdr - Fart på

Filtrering
Mulige filtre
Kategori
Pris
-
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side
 1. Tilføj til ønskeliste
  Løbecykel - My Hood Rider, Sort Løbecykel - My Hood Rider, Sort
  Løbecykel - My Hood Rider, Sort

  Dit barn allerførste og lette løbecykel. Skridtlængde fra 31-41 cm. 

  879,95 kr.
  På Lager – levering 1-2 hverdage.
   
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side

Babylegetøj til de fartglade børn - 9-23 måneder

 

Er der fart over feltet derhjemme, så meget de små arme og ben tillader det? Så er denne kategori lige noget for dit barn. Lige så udmattende det kan være at være forældre til en tumling med fart på, lige så fantastisk træning er al bevægelsen for dit barns muskel-ledsans. Vi er imponerede, hvis du orker at læse teksten her og ikke må rende afsted for lige at sikre, at dit barn ikke er kravlet op på sofaens smalle armlæn netop nu.

I denne kategori har vi samlet et væld af legetøj til børn på 9-23 måneder med fart på og krudt i bagdelen.

Har du eksempelvis set vores udvalg af gåvogne, som kan hjælpe dit barn, der er ved at knække koden til at lære at gå? Det er skønt at ræse afsted med en gåvogn, hvis man ellers er nødsaget til at kravle afsted. Sikke en fart og overblik det giver at komme op og afsted.

Overvej også en tumletop, hvor dit barn kan snurre rundt og få trænet sin labyrintsans, uden at det er dig, der skal agere svingturs-karrusel?

Er dit barn mere modig end du har nerver til, så har vi også bløde og tykke faldunderlag. De er måske ikke kønne, men de kan give dig ro i perioden frem til, at dit barn bliver god til at afstandsbedømme og forstå, at man skal møve sig forsigtigt ned fra sofaen og ikke med hovedet først.

Skummøbler til små tumlinger med fart på

Skummøbler fra bObles eller lignende er skønne gaver til børn på 9-23 måneder, som elsker at bevæge sig. Møblerne har flere funktioner og er designet netop til at udfordre dit barn og invitere det til at bruge sin krop, balancere, vippe, holde og fjolle.

Møblerne fås i friske farver eller i mere dæmpede nuancer så der er noget for de flestes stil. Har du også set vores sjove rutsjebane, som du kan sætte indendørs eller bruge ude, hvor du kan lave den om til en sej vandrutsjebane.

Badelegetøj - 1 år med gang i

Apropos vand, så er leg i badet, i badebassin eller i svømmehallen er godt sted at krudte af og bruge masser af energi. Måske må du opgive at holde dig tør, mens du bader dit barn. Til gengæld har din tumling en fest med at sanse, plaske, legehældelege og lære om årsag-virkning, når badelegetøjet enten dykker eller flyder ovenpå vandet.

Har du set vores vandraket og badedyr, der kan sprøjte med vand? Eller bilbanen, du kan sætte på badeværelsesfliserne, hvis dit barn ikke kan få nok af dyt, båt og vruuuum. Til turen i svømmehallen har vi både badevinger og den seje swinfin, hvor dit barn svømmer med en hajfinne på ryggen. Det lyder måske fjollet, men den er faktisk rigtig god til at sikre dit barns opdrift, så fart og sjov i vandet sker trygt og sikkert.

Fart på floor surfer og løbecykel fra 1 år

Hos Legeakademiet kan du finde en løbecykel til 1 år. Perfekt til dit lille barn, som elsker fart. Spænd cykelhjelmen og så afsted. Nyd at dit barn sikkert er modigt og gør tør prøve sig frem og teste balancen. Bliver det lige spændende nok (for dig), så gå efter en skubbecykel med 4 hjul.

Eller tjek vores Floor Surfer. Det er sådan et rullebræt, der udvikler motorik og balance og er skabt i samarbejde med børnefysioterapeuter. Du kan bruge den allerede fra 6 til 9 måneder, og den kan holde til 100 kg og altså vokse med dit barn som kan ligge på maven og padle sig afsted.


Vi har slet ikke fået nævnt vores hoppedyr, kuglebaner til småbørn eller alt det andet lækre legetøj til småbørn med krudt bagi. Du kan nok se, at der er masser af legetøj til 9-23 måneder med fart på i kategorien her.