Green Rubber Toys

Vis som Tabel Liste
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Sorter faldende

9 varer

 1. Dyr i naturgummi - Dinoer, 3 stk
  Dyr i naturgummi - Dinoer, 3 stk
  kr. 219,95
  1-2 dages levering
 2. Dyr i naturgummi - Elefant, 19 cm
  Dyr i naturgummi - Elefant, 19 cm
  kr. 129,95
  1-2 dages levering
 3. Dyr i naturgummi - Giraf, 20 cm
  Dyr i naturgummi - Giraf, 20 cm
  kr. 129,95
  1-2 dages levering
 4. Dyr i naturgummi - Krokodille
  Dyr i naturgummi - Krokodille
  kr. 189,95
  1-2 dages levering
 5. Dyr i naturgummi - Tiger, 15 cm
  Dyr i naturgummi - Tiger, 15 cm
  kr. 99,95
  1-2 dages levering
 6. Figurer i naturgummi - Andemor med ællinger
  Figurer i naturgummi - Andemor med ællinger
  kr. 129,95
  1-2 dages levering
 7. Figurer i naturgummi - Bondegårdsdyr
  Figurer i naturgummi - Bondegårdsdyr
  kr. 199,95
  1-2 dages levering
 8. Figurer i naturgummi - Havets kæmper
  Figurer i naturgummi - Havets kæmper
  kr. 229,95
  1-2 dages levering
 9. Figurer i naturgummi - Jungledyr
  Figurer i naturgummi - Jungledyr
  kr. 299,95
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

Green Rubber Toys er et af de bedste bud på, hvordan det kan være nemt for dig som forælder at træffe det rigtige valg med hensyn til bæredygtigt legetøj, som dit ban vil elske. For du ved det jo godt: Vælg så vidt muligt legetøj i naturmaterialer til dit barn fremfor kunstige materialer. Det behøver hverken at være dyrere eller mere besværligt. Kig nærmere på Green Rubber Toys fine udvalg af legetøjsdyr i naturgummi og se selv hvordan!

Naturen er overlegen, både når det kommer til holdbarhed, bæredygtighed og legeværdi. Det er sjovere at lege med legetøj, der i knækker eller flækker, hvor malingen ikke giver udslet eller falder af i flager, og hvor du som forælder ved, at dit barn ikke bliver syg af at røre ved det eller sutte på det. Som ekstra bonus er det også bedst for miljøet at vælge naturmaterialer høstet direkte fra træer, end kunstige materialer, skabt i en petriskål.

Green Rubber Toys er meget charmerende dyr i naturgummi, håndmalede at dygtige kunstnere på en fabrik i Sri Lanka. Dyrerne er bløde og dejlige at røre ved, og det gør ikke ondt, hvis tigeren skulle få en flyvetur og ramme en kammerat lige i panden. Træerne vokser udenfor fabrikken, høstes ved håndkraft, og resten af produktionen foregår også low-key og med metoder, der tilgodeser både mennesker og miljø. Det kan vi kun anbefale at støtte!

Men hvad er det nu med gummi - hvorfor er det naturligt? Jo, saft fra gummitræet er siden de gamle inkaer blevet brugt til at lave bolde og strenge, som kan give sig, hoppe og bøjes uden at gå i stykker. Det så englænderne store muligheder i engang i det 19. århundrede, så to frække engelske forretningmænd smuglede simpelthen frø fra gummitræet til Moder England, såede dem i den Kongelige Botaniske Have og fik efterhånden forfinet gummitræet, så det kunne vokse under andre himmelstrøg end de sydamerikanske troper. Siden opfandt Sir Goodyear vulkaniseringen, som er en proces, hvor opvarmning under tryk gør latex'en (saften fra træet) særlig holdbar og modstandsdygtig overfor vejr og temperatur. Et af de mest holdbare og fleksible materialer var skabt. Det materiale kræver faktisk ikke det helt store af produktionen, og derfor kan et lille firma som Green Rubber producere fine, bæredygtige gummidyr til dit barn, samtidig med, at de behandler både miljøet og deres ansatte ordentligt. What's not to like?