Magnetiske kvadrater til byggeleg: PIXIO

Filtrering
Mulige filtre
Kategori
Pris
-
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side
 1. Tilføj til ønskeliste
  PIXIO 24 - Mand PIXIO 24 - Mand
  PIXIO 24 - Mand
  PIXIO er små firkantede klodser af plast med 6 unikke magneter i.
  89,95 kr.
  Midlertidigt udsolgt - Levering 30/01
   
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side

PIXIO – byg pixelerede figurer med magneter

De fleste børn i dag ved, hvad en pixel er. Vi er vant til at kigge på skærme med forskellige opløsninger. Mange børn griner af old-school computerspil, hvor animationerne er tegnet med pixels på størrelse med sukkerknalder.

Der gemmer sig et utal af kreative muligheder i at bygge med pixels. Udover det kreative potentiale i at forestille sig en figur og derefter konstruere den i et fysisk materiale, så er der meget at lære ved at bygge figuren eller landskabet i firkanter.

Dit barns forståelse for geometri, balance og logik udfordres, når et rundt hoved skal bygges i firkanter, og det bliver en lidt anden opgave.

Dertil kommer, at den form for læring, dit barn vil blive mødt af under sin uddannelse, helt sikkert vil have digitale islæt. Derfor er den en god ide at introducere dit barn til konstruktion i 2D og 3D med PIXIO.

PIXIO forener 2D og 3D figurer.

PIXIO er firkantede magneter i hårdt plastmateriale. De indeholder 6 små, stærke magneter hver, som er helt indkapslede. De små firkanter hæfter til hinanden, så det er nemt at bygge i alle retninger.

Der findes 16 forskellige farver PIXIO, så mulighederne for at bygge lige det, fantasien byder, er enorm.

Du kan få mange forskellige sæt af PIXIO til dit barn. De fås i forskellige størrelser. Nogle er velegnet til at bygge i fri fantasi, og andre er tænkt som en byggesæt med en bestemt figur for øje. Men alle sæt består af de samme, magnetiske firkanter, så de kan kombineres lige, som I vil.

Der hører også en gratis app til PIXIO. Med den kan I bygge tusindvis af forskellige projekter. Sværhedsgraden varierer meget, så I kan helt sikkert og ganske nemt finde lige de modeller, er passer til dit barns kompetencer.

I kan bygge dyr, huse, transportmidler, eventyrfigurer – udvalget er meget stort.

 

Brug PIXIO til fantasifuld læring.

PIXIO er også et godt supplement til dit barns læringsmaterialer. I er sikkert bekendte med centicubes, som mange børn bruger i matematikundervisningen. Det er genialt at visualisere regnestykker med de små firkanter.

Her er PIXIO måske lige det, der kan peppe undervisningen lidt op.

De små magneter kan også bruges til regnestykker, og de har noget lidt anderledes at byde på end centicube. Magnetismen gør det sjovere at træne 10’er venner og andre små regnestykker.

Når I har bygget smileys, bondegårdsdyr eller skrevet bogstaver med PIXIO, kan I bruge jeres kreative udfoldelser som køleskabsmagneter. Når I gerne vil bygge videre, kan de bare tages ned, skilles ad, og på den måde bruges igen og igen.

Opfinderne af PIXIO har gjort deres arbejde grundigt. PIXIO har bestået EN_71 1 og 2, og patentet på de fine små magnetiske byggeklodser er på vej.

Vi anbefaler PIXIO varmt til alle nysgerrige børn, der godt kan lide at have lidt specielle materialer i hænderne. Børn fra 6 år vil virkelig have det sjovt og lære en masse ved at lege med de små magneter. God fornøjelse.