SwimFin - Bliv den sejeste haj til at svømme

Filtrering
Mulige filtre
Kategori
Pris
-
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side
 1. Tilføj til ønskeliste
  SwimFin hajfinne SwimFin hajfinne
  SwimFin hajfinne
  Selvom man ikke er en haj til at svømme, kan man godt ligne én?
  329,95 kr.
  På lager – levering 1-3 hverdage.
   
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side

Med SwimFin kan dit barn blive en haj til at svømme. Tøhø.

SwimFin - Hej haj

SwimFin har skruet op for, hvor sejt det er at svømme med svømmebælte på. Da vi var børn, var korkbæltet dét, vi kunne få, hvis det var rart at få et løftende svømmebælte på i svømmeren. I dag kan dit barn se cool ud og lege en farlig haj, mens I træner opdriften og svømmetagene.

SwimFin er opfundet af en svømmelærer og giver dit barn god bevægelsesfrihed og en opdrift, som giver en god oplevelse med at lære at svømme eller lege i vandet på en tryg og sikker måde.

SwimFin er desuden god for den voksne at kunne gribe fast i eller holde om, mens ungerne tumler eller øver rygcrawl. Opfindelsen er blevet patenteret, og nu den er her, kan vi kun undre os over, at ingen fandt på SwimFin noget før.

Hvorfor bade med SwimFin badehætte?

En badehætte er obligatorisk hos professionelle svømmere og for dit barn er der også fordele ved en Swimfin badehætte – udover at den er mega sej.

 • Der kommer ikke hår i badebassinet
 • SwimFin badehætten kan mindske kontakten med klorvandet i svømmehallen, der kan være hård for sart hud
 • Mange børn kan ikke lide at få håret eller hovedet vådt
 • SwimFin badehætten gør dit barn mere synligt, når I bader i havet eller i en crowdet svømmehal
 • De fleste børn hader at få vand i ørene.

Hvilken størrelse er SwimFin badehætten?

SwimFin badehætten med den flotte haj er one size og passer til de fleste børns hoveder. Vi har nem returnering, hvis badehætten mod forventning ikke passer alligevel, eller hvis dit barn ud af det blå nægter at have den på.

Hvilken alder passer SwimFin svømmebælte til?

Voksne kan desværre ikke passe SwimFin hajfinne og snuppe en crawl som en anden Bruce fra Dødens Gab en kedelig tirsdag morgen på bane nummer to.

SwimFin hajfinnen er til børn på 15-30 kg. Børn er meget forskellige i højde og drøjde, men 15 til 30 kg svarer cirka til svømmeglade størrelser på 3 til 6 år.

Lær dit barn at svømme med SwinFin

Børn er født med svømmereflekser, som de glemmer igen, hvis de ikke holdes ved lige. Med produkter fra Swimfin er I klar til at tage i svømmehallen eller pakke strandtasken på ferien eller hjemme i sommerlandet.

I mange kommuner skal man sidde på spring for at booke svømmehold til ungerne. Og det er forståeligt, at de er populære. For svømning med eller uden SwimFin stimulerer både grovmotorikken, muskel-led sansen, lattermusklerne, koncentrationen og den taktile følesans.

Ligesom synet, hånd-øje koordinationen og lugtesansen kommer i spil – uanset om I er i klorvand eller ved havet og holder øje med tang og vandmænd. Og nå ja … det er jo også ret praktisk at kunne svømme, hvis I vil være sikre på stranden, eller hvis I skal ud at sejle.

Og så vil vi også gerne slå et slag for, at svømmehallen er et godt sted at vise dit barn, hvor forskellig kroppen ser ud. Det er snart et af de eneste steder, hvor vi ser afklædte kroppe i alle størrelser og aldre.