Kid's Concept børnemøbler+legetøj, skønt nordisk design

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Kid’s Concept børnemøbler+legetøj, skønt nordisk design.

Kid's Concept er herligt legetøj til børneværelset og andre børnemiljøer. Det er fremragende tænkt og udført med fokus på anvendelig, praktik og udviklende leg, og det er virkelig noget helt særligt at have både børnemøbler og legetøj, der matcher. Vi er vilde med Kid’s Concept hos Legeakademiet.

Mærket Kid's Concept blev grundlagt i Sverige i 2007 for at inspirere børn og deres voksne til at lade børn være børn, og det er et herligt udvalg af skønt legetøj mest i træ, og det er i de herligste douche farver inspireret af lyset i Norden. 

Find en masse skønne varer, der også er velegnet til fødselsdagsgaver og barnedåb, for det er holdbare produkter i en virkelig fin kvalitet. 

Kid's Concept har bl.a. noget herligt udstyr til legekøkkenet, som vi virkelig er faldet for. Der er flere ting, der er helt unikke ved Kid’s Concept, som vi vil beskrive nærmere her.

Hvad er der særlige ved Kid’s Concept?

Når du kigger på Legeakademiets store udvalg af legetøj og børnemøbler fra Kid’s Concept, vil du hurtigt opdage, at de forskellige legekøkkener, bilbaner, figurer og andet legetøj har flere navne og farver tilfælles.

Det er netop ordet ”Concept”, der er kodeordet til Kid’s Concepts unikke design. Alle varer er nemlig designet indenfor hver sin farveskala og særlige udtryk, så de forskellige varer i serierne passer sammen.

Serierne hedder for eksempel Edvin og Alvin og BISTRO – og der kommer ofte nye ideer, som Kid’s Concept organiserer i de eksisterende serier eller tilføjer helt nye til samlingen af skønt design. Design er meget vigtigt i moderne indretning af legeværelser og legeområder til børn, og derfor har Kid’s Concept virkelig ramt noget helt rigtigt i deres tilgang til branchen.

Vi holder altid skarpt øje med nyhederne fra Kid’s Concepts, for vi ved, at kunderne efterspørger nyhederne, så snart de offentliggøres på de sociale medier.

Er Kid’s Concept god kvalitet?

Kid’s Concept er udført af samvittighedsfulde håndværkere med fokus på miljøet og børns læring. Det vil sige, at alt legetøj og alle møbler fra Kid’s Concept er godkendt til de relevante aldersgrupper. Legetøj og møbler til helt små børn fra 0-3 år skal leve op til meget skarpe miljø-og sikkerhedskrav, så du kan trygt købe legetøj og indretning fra Kid’s Concept både til de mindste og til de lidt større.

Der findes varer fra det kendte brand både til drenge og piger, og farverne er afdæmpede og passer så fint til det nordiske temperament og farverne i vores natur. Vi kan kun sige, at

Kig nærmere på vores udvalg af Kid's Concept legetøj her i kategorien og bliv overrasket over det poetiske univers.