Vil du lave en ønskeliste?

Vil har hørt, at addwish er dem, der holder styr på selv Julemandens ønskelister. Og vi tænker, at hvis det er godt nok til ham, så er det også rigtig, rigtig godt for os. 

Med addwish kan du holde styr på hele familiens ønsker. Ikke kun dem fra Legeakademiet, men også næsetrimmeren til far, flycertifikatet til mor... Ja selv Kähler vasen til tante Oda er der plads til... Og så kan ønskelisten både bruges til jul, fødselsdage, barnedåb, jubilæer, babyshower og alverdens øvrige festlige lejligheder.

Super cool og utrolig nemt - ja, du kan sågar sende din ønskeliste online til dem, der skal bruge den eller den via facebook. 

Du undgår at skulle ud i store gavebyttedag, for modtagerne af listen kan krydse de ting af, som de køber til dig, UDEN at du kan se det - og du slipper for at få 5 løbecykler og 3 sparebøsser. Win-win.

Hvordan fungerer det? 

  1. Når du finder et produkt på vores side, klikker du bare på "Ønskeseddel"
      
    Ønskeliste guide
  2. Så bliver dit udvalgte stykke legetøj tilføjet til din online ønskeliste hos addwish
    Du skal dog lige oprette dig som bruger af addwish først selvfølgelig - det gør du via dette link KLIK HER.

Det er nemt og GRATIS at bruge addwish - og du modtager ikke alverdens reklamer fra andre firmaer. Opret din profil hos addwish via computer, iPad eller din mobil (de har også en app).

Opret din egen online ønskeliste