Baby Einstein

Vis som Tabel Liste
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Sorter faldende

6 varer

 1. Baby Einstein - Fotobog
  Baby Einstein - Fotobog
  kr. 249,95
  1-2 dages levering
 2. Baby Einstein - Min første guitar
  Baby Einstein - Min første guitar
  kr. 299,95
  1-2 dages levering
 3. Baby Einstein - Mit første klaver
  Baby Einstein - Mit første klaver
  kr. 299,95
  1-2 dages levering
 4. Baby Einstein - Neptuns orkester
  Baby Einstein - Neptuns orkester
  kr. 299,95
  1-2 dages levering
 5. Baby Einstein - Rytme-Rulle
  Baby Einstein - Rytme-Rulle
  kr. 299,95
  1-2 dages levering
 6. Baby Einstein - Stjerne Symfoni
  Baby Einstein - Stjerne Symfoni
  kr. 199,95
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

Baby Einstein er intet mindre end en global kæmpe succes. Det tænker man måske ikke videre over, når man kigger på produkterne her i kategorien – de er super søde, sjove og med masser af lærende funktioner, der stimulerer både nysgerrighed, musikalitet, motorik og sanser, det er helt tydeligt. Men at Baby Einstein faktisk i en årrække var ejet af Disney, har en lang række af sine helt egne TV-shows for babyer, og at hver 3. familie i USA ejer et Baby Einstein produkt - det ved de færreste. Allerede for 10 år siden oversteg værdien af brandet $400 mio.

Den gigantiske succes havde den ydmyge hjemmegående husmor Julie Aigner-Clark ikke i tankerne, da hun i 1996 lånte og investerede små $18.000 i en ny ide om at lave videofilm for de allermindste. Den slags fandtes simpelthen ikke dengang. Ideen blev en brandvarm succes, og snart væltede det ud med film, som appellerede til de helt små med både farvevalg, tempo, stimulerende musik (klassisk musik for børn har særlige stimulerende egenskaber) og masser af guf til det spirende ordforråd. Filmene har også en masse inspiration til lege og aktiviteter for børn, og der er siden også sendt Baby Einstein legetøj på det globale marked.

Legetøjet fra Baby Einstein har alle gennemtænkte måder at stimulere børns kompetencer og sanser. Der er også meget ofte musik involveret, da hjernens udvikling og musik hænger tæt sammen.

Se udvalget af lærerigt legetøj med masser af sansestimulering herunder.