Gavekort - værdi kr. 1000,-

1.000,00 kr.
På lager – levering 1-3 hverdage.
Varenummer
GK1000
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot
Herlige og særlige egenskaber

Giv et gavekort fra Legeakademiet til en, der ville elske at lege sig klogere. 

Når du lægger dette gavekort i kurven og går til kassen, får du tilsendt et fysisk gavekort med posten pålydende gavekortets pris. 

I kommentarfeltet på betalingssiden kan du: 

  • Skrive, hvis du ønsker gavekortet tilsendt som en elektronisk pdf i en mail i stedet for tilsendt som en fysisk gavekort. Så kan du selv printe det ud. Måske du gerne vil have det på lyseblåt papir?
  • Skrive, hvad der skal stå i besked-feltet på gavekortet (mange vil gerne have, at der står en lille hilsen)
  • Skrive, hvis du gerne vil slå flere gavekort sammen for at få et gavekort på et andet beløb end 100, 250, 500 eller 1000 kr. Hvis du fx gerne vil have et gavekort for 750 kr, så køb et gavekort på 250 kr og et på 500 kr og skriv i kommentarfeltet, at du gerne vil have dem slået sammen til et gavekort på 750 kr

Husk, at du også kan vælge en anden leveringsadresse, så du kan få sendt et fysisk gavekort direkte hjem til modtageren. Husk i så tilfælde af skrive din hilsen til gavekortet i kommentarfeltet. 

Vi gør alt, hvad vi kan, for at være moderne og interaktive her i vores lille hjørne af sandkassen. Men der skal stadig en vaskeægte Legetante fra kundeservice til at oprette gavekortet, når du har bestilt det. Da Legetanterne er sammen med vores familier om aftenen og i weekenden, så beder vi om din forståelse for ekspeditionstid, hvis du bestiller dit gavekort udenfor almindelig arbejdstid. Så snart vi møder på kontoret igen og ser, at du har bestilt et gavekort, går vi i gang med at oprette og sende det til dig.

Vælger du at bruge kommentarfeltet, kan vi i pressede perioder ikke love at overholde vores almindelige leveringstid på dag-til-dag levering.

OBS: Der ydes ikke rabat ved køb af gavekort.

Ønskes et andet gavekortbeløb, så klik her

 

Produktinformation
Varenummer GK1000
Fritaget for rabat LogBuy, Ældre Sagen