Hånddukker - Eventyr

Vis som Tabel Liste
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Sorter faldende

6 varer

 1. Hånddukke - Bondegårdsdyr, zoo eller slot
  Hånddukke - Bondegårdsdyr, zoo eller slot
  kr. 189,95
  1-2 dages levering
 2. Hånddukke - Frø
  Hånddukke - Frø
  kr. 85,00
  1-2 dages levering
 3. Hånddukke - Hest
  Hånddukke - Hest
  kr. 85,00
  1-2 dages levering
 4. Hånddukke - Hund
  Hånddukke - Hund
  kr. 95,00
  1-2 dages levering
 5. Hånddukke - Papegøje
  Hånddukke - Papegøje
  kr. 95,00
  1-2 dages levering
 6. Hånddukker - Sæt med 8 styk
  Hånddukker - Sæt med 8 styk
  kr. 859,00
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

Eventyr er for børn i alle aldre. Uanset om vi hører historien om Den Grimme Ælling, Fyrtøjet, Den Standhaftige Tinsoldat, Kejserens Nye Klæder eller Prinsessen på Ærten, tryllebindes vi af de fantastiske historier med al deres romantik, galskab, morskab og fantastiskhed (hvis det dog blot var et ord!)... alt imens vi lærer nogle vigtige lektier om liv og levned.

Eventyr - uanset om de kommer fra H.C. Andersen eller en anden forfatters fjerpen - kan dog være lidt vanskelige for de mindste børn at forstå. Dermed ikke sagt, at de små børn ikke kan få glæde af at høre eventyr - de har blot brug for lidt simplificerede udgaver.

For eksempel vil de små nyde at se et eventyr genfortalt med hånddukker. Ved at bruge hånddukkerne kan man du levendegøre historien for de små lyttere - og der er jo ingen, der siger, at man ikke godt kan bruge nogle lidt utraditionelle hovedrolleindehaver til at genfortælle de klassiske eventyr.

Bamse kunne f.eks. være en eminent kejser uden klæder - og Kaj & Andrea kunne sikkert sagtens give en mindeværdig genfortælling af Den Lille Havfrue eller måske Klods-Hans.

I kan også bruge hånddukkerne til at skrive jeres egne små eventyr - start selv historien, og lad børnene komme med indspark undervejs til, hvordan historien skal udvikle sig. De vil elske at være medbestemmere - og samtidig kan I lære noget om, hvilke elementer et godt, klassisk eventyr skal indeholde, f.eks. magiske tal, hjælpemidler og modstandere og naturligvis en belønning i form af et kongerige, en prinsesse eller noget andet spændende.