Plus-Plus i rør - Basis Mix, 100 stk.

59,95 kr.
På lager – levering 1-3 hverdage.
Varenummer
1123-402XX
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot
  • Dit barn får her godt gang i finmotorikken.
  • Giver en dejlig pause og ro på en ellers hektisk dag.
Læs mere
Velegnet til:
  • Finmotorik
  • Fordybelse og afslapning
  • Form- og farvegenkendelse
  • Rumlig forståelse
Herlige og særlige egenskaber

Plus-Plus er noget af det mest alsidige indenfor bygge- og konstruktionsleg. Brikkerne er slidstærke og de er fantastiske at kombinere med rigtig meget andet legetøj.

Det er meget udbredt i institutioner og i skoler - helt med rette. Her er der tale om mini-Plus-plusser, som er cirka 2 cm i længden.

Vælg mellem 3 forskellige farver, heraf en camouflage, som er perfekt til at bygge affyringsramper og bunkers af.

Aktiviteten udvikler kompetencer og er skøn for dit barns trivsel:

  • Styrker dit barns finmotorik.
  • Giver mulighed for fordybelse og afslapning for dit barn.
  • Udvikler den visuelle perception.
  • Understøtter den rumlige forståelse, som er væsentlig for at dit barn senere kan tegne i 3D, folde en julestjerne i papir eller helt selv kan samle en flyttekasse den dag, det engang bliver relevant.At konstruere og bygge er både lærerigt, sjovt og lidt af en tidsrøver. Vi kan hurtigt skrive en hel smøre om, hvordan konstruktionslegen udvikler hånd-øjekoordination og finmotorik samt forståelsen for geometri og interessen for entreprenørskab.

Dit barn får desuden lavpraktisk erfaring med problemløsning, når der skal regnes ud, hvordan konstruktionen skal sættes op, så den ikke pludselig vælter. Dit barns byggeleg med alle mulige former for klodser, brikker og stænger vil udvikle sig over tid. Og så er det bare selvtillidsboostende at designe den længste kuglebane eller bygge højest muligt eller måske kreere en sej dominorække.

Plus-Plus legetøj

Brikkerne er formet som små plus-tegn og kan sættes sammen både i 2D og 3D - og de findes i rigtig, rigtig mange farver og både 1 x 2 cm og 3 x 5 cm. Herligt konstruktionslegetøj, som begejstrer de fleste børn. Det styrker dit barns sans for logik og geometri at bygge med Plus-Plus. Forslag og bunker af byggevejledninger til Plus-Plus kan du søge frem på fx YouTube.

Plus-Plus® fremstilles i Danmark. De tåler en tur i opvaskeren/vaskemaskinen på 60 grader. Plus-Plus emballage er af genanvendt plast / FSC-mærket papir, og fabrikken i Danmark anvender udelukkende vedvarende energi.

Plus-Plus kan holde til årevis af byggeleg i børnehaver og nærmest hele livet i familien. Forær eller sælg dit Plus-Plus videre, den dag dit barn ikke længere gider legen med at konstruere.

Se vores udvalg fra Plus-Plus her.


Grønnere valg
Produceret i Skandinavien under skrap miljølovgivning og med kort transportafstand, så ressourceforbruget og CO2-udledningen formindskes.
Produktinformation
Varenummer 1123-402XX
Grønnere valg Produceret i Skandinavien
Brand Plus-Plus
Velegnet til Finmotorik, Fordybelse og afslapning, Form- og farvegenkendelse, Rumlig forståelse