Stofpose 15 x 20 cm - Brun, 4 stk

35,00 kr.
På lager – levering 1-3 hverdage.
Varenummer
1136-499906
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot
Herlige og særlige egenskaber

Oplagte til en adventskalender eller (en del af) en pakkekalender, som kan genbruges år efter år.

Måske har du planer om at bruge poserne som gaveindpakning.

Måske fylder du dem med hjemmelavede lækkerier som gave?

Af 100 % jute, som kommer fra juteplanten og i vævet udgave også kaldes for sækkelærred.

Måler 15 x 20 cm.


Slap af og lad fingrene og kreativiteten lege. Kreativ leg giver dit barn mulighed for at slippe fantasien fri og med opmærksomhed og koncentration skabe noget flot, mens finmotorikken gavnes.

Du finder alt vores legetøj til kreativ leg lige her. Her kan du også læse vores tips til, hvordan du får plads til de mange tegninger og andre kreative projekter.

Grønnere valg
Denne vare produceres af en virksomhed, der er underlagt ekstern CSR-kontrol. CSR står for "Corporate social responsibility". Der findes flere mærkningsordninger, der garanterer, at legetøjet er produceret under ordentlige forhold for de ansatte på fabrikken. F.eks. er ICTI en international mærkning og BSCI en europæisk. Mærkningerne garanterer, at der i hele legetøjets rejse fra råvare til færdigt legetøj holdes øje med, at de ansatte behandles ordentligt i følge internationalt anerkendte standarder. Eksterne kontrollører overvåger legetøjsproducenterne, så de ansatte behandles med respekt, ikke diskrimineres, lønnes lovligt, har ansættelseskontrakter, har demokratisk forsamlings- og ytringsfrihed, bruger sikkerhedsudstyr, ikke udsættes for vold eller pres og flere andre parametre.
Produktinformation
Varenummer 1136-499906
Grønnere valg CSR-kontrolleret
Velegnet til Tilbehør
Vær opmærksom på: Denne hobbyartikel er uegnet til børn under 3 år. Småbørn kan dog sagtens være med til kreative aktiviteter, og det har både deres finmotorik, kreativitet og nysgerrighed gavn af. Men det skal være under voksent opsyn.
Mål: 15 x 20 cm