Æbleskræller - Lav selv æblechips

199,95 kr.
På lager – levering 1-3 hverdage.
Varenummer
1024-150086
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot

Når der er overflod af æbler, skal denne æbleskræller frem. 

Den står fast på bordet ved hjælp af den skridsikre, gummibelagte underflade, der fungerer som sugekop. 

Læs mere
Velegnet til:
  • Observation
  • Selvhjulpenhed
  • 0 mdr.
  • 3 mdr.
  • 6 mdr.
  • 9 mdr.
  • 1 år
  • 18 mdr.
  • 2 år
  • 2,5 år
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8 år
  • 9 år
  • 10 år
  • 11+ år
  • Senior
Herlige og særlige egenskaber

Når der er overflod af æbler, skal denne æbleskræller frem. 

Den står fast på bordet ved hjælp af den skridsikre, gummibelagte underflade, der fungerer som sugekop. Fjerner også kernehuset.

Sådan skræller du æbler: 

Skyl æblet. Sæt det fast i skrælleren og juster kniven, så den skræller i den ønskede tykkelse. 

Nu kan du køre rundt på håndtaget og skrælle skrællen af i fine spiraler. 

Du kan bruge skrælleren til at skære æblet ud i spiraller, så du kun har æbleskroget tilbage. 

Sådan laver du æblechips: 

Læg de tynde, skrællede æbleskiver på bagepapir på bageplader. Drys dem evt med kanel eller kanelsukker. Tør dem i ovnen ved ca 100 grader i ca 2 timer, til de er tørre og sprøde. Hold øje med dem. Hvis du har en meget ny og tæt ovn, så sæt noget i klemme i ovnens dør, så dampen kan komme ud. 

Har du et varmt fyrrum eller lignende, kan du også tørre æblechips på en snor derinde. Det tager nogle dage, så er de tørre. 

Opbevares i en lukket dåse. Hvis de bliver bløde, kan du nemt gøre dem sprøde igen i 15 min i ovnen ved 110 grader. 

Produktinformation
Varenummer 1024-150086
Alder 8 år, 9 år, 10 år, 11+ år, Senior
Velegnet til Observation, Selvhjulpenhed
Materiale Metal
Vedligehold Aftørres med fugtig klud
Ta' med: i haven, i klasseværelset
Mål: 25 x 13,5 x 10,2 cm.