Sæbebobler

Vis som Tabel Liste
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Sorter faldende

13 varer

 1. Eksperimenter med sæbebobler
  Eksperimenter med sæbebobler
  kr. 249,95
  1-2 dages levering
 2. Eksperimentsæt - Mit første
  Eksperimentsæt - Mit første
  kr. 269,95
  1-2 dages levering
 3. Skumraket
  Skumraket
  kr. 119,95
  1-2 dages levering
 4. Sæbeboblelaboratoriet
  Sæbeboblelaboratoriet
  kr. 149,50
  1-2 dages levering
 5. Sæbebobler - En storm af bobler
  Sæbebobler - En storm af bobler
  kr. 39,95
  1-2 dages levering
 6. Sæbebobler - Hold dem i hånden
  Sæbebobler - Hold dem i hånden
  kr. 85,00
  1-2 dages levering
 7. Sæbebobler - Mariehøne
  Sæbebobler - Mariehøne
  kr. 45,00
  1-2 dages levering
 8. Sæbebobler - Raket
  Sæbebobler - Raket
  kr. 89,95
  1-2 dages levering
 9. Sæbebobler - Tennis
  Sæbebobler - Tennis
  kr. 119,95
  1-2 dages levering
 10. Sæbebobler - XXL
  Sæbebobler - XXL
  kr. 129,95
  1-2 dages levering
 11. Sæbebobler Mega
  Sæbebobler Mega
  kr. 75,00
  1-2 dages levering
 12. Sæbebobler Mega + XXL - Refill
  Sæbebobler Mega + XXL - Refill
  kr. 79,95
  1-2 dages levering
 13. Sæbebobler Mega - Stå inde i
  Sæbebobler Mega - Stå inde i
  kr. 249,95
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

Sæbebobler er herlig leg for børn helt fra 0 år til  - tja, til 99 år! Der er noget herligt, smukt, magisk, legende og fascinerende ved at få noget så kedeligt som sæbevand til at flyve af sted, båret på noget så enkelt som luft. Se, hvordan lyset reflekteres i sæbeboblerne, leg med forskelligt udstyr, forskellige former for sæbeboblevand, måske en sæbeboblemaskine. Store sæbebobler, små sæbebobler, måske endda kæmpe sæbebobler. Billige sæbebobler lavet med køkkensager eller deluxesæbebobler til de unges discofest – der findes mange lejligheder til leg med sæbebobler.

Her hos Legeakademiet er vi særligt glade for sæbebobler, fordi det at puset sæbebobler træner mundmotorikken. Når dit barn puster sæbebobler, kræver det at læberne og lungernes muskulatur arbejder sammen, og det er god træning. Rigtig mange børn har den spøjse vane, at de glemmer, hvad de har i hånden, når de puster sæbebobler, og dermed kommer børnene ofte til at hælde al sæbeboble væsken ud på jorden, når de puster.

Der er naturligvis mange måder at undgå den situation på – og mange af løsningerne finder du her i den overraskende store sæbeboblekategori.

Hvordan laver man sæbebobler? Jo – det kræver sådan set bare sæbeboblevand med eller uden glycerin og så en eller anden form for ring at forme sæbeboblerne med. Og så luft. Om du vil gå helt oldschool og puste lav selv sæbebobler, eller om du vil lege på en anden måde med indkøbt udstyr, det er op til dig.

Båbe gør-det-selv sæbebobler og købe sæbebobler kan være rigtig sjove – men succesraten er dog højest, hvis du bruger købt sæbeboblevand. Store sæbebobler kræver en særlig sammensætning af sæbeboblevæsken, som kan være svær at ramme derhjemme. Der er også stor forskel på indholdet af sulfo i opvaskemidlet, og måske har du ikke lige de rigtige ingredienser derhjemme – køb dit sæbeboblevand hos os og vær altid klar til sæbebobleleg.

En sæbeboblemaskine er alletiders, hvis der lige skal lidt ekstra ”wow” til. Lad den køre i 5 minutter, og børnene til fødselsdagen, til legegruppen eller bare en helt almindelig onsdag til juble. Den er også et sjovt indslag til de lidt større børns fest med vennerne.

Skal I have nyt legetøj til udeleg, så kig herunder efter udstyret til kæmpe sæbebobler – her vil dit barn udvikle sine færdigheder indenfor både grovmotorik og mundmotorik, mens I får masser af herlig, frisk luft.

Der er sågar udstyr til sæbebobleleg i badekarret – så er det virkelig en fest at komme i bad!