Beroligende terapi hund - 2,27 kg

335,00 kr.
På Lager – levering 1-3 hverdage.
Varenummer
1039-M592477
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot
En sød hund, der ikke kun fungerer som legekammerat, men også som hjælp til det barn der har udfordringer med at sidde stille.
Læs mere
Velegnet til:
 • Fordybelse og afslapning
 • Koncentration
 • Kropsbevidsthed
 • 0 mdr.
 • 3 mdr.
 • 6 mdr.
 • 9 mdr.
 • 1 år
 • 18 mdr.
 • 2 år
 • 2,5 år
 • 3 år
 • 4 år
 • 5 år
 • 6 år
 • 7 år
 • 8 år
 • 9 år
 • 10 år
 • 11+ år
 • Senior
Hvad gør dette produkt særligt

En sød hund, der ikke kun fungerer som legekammerat, men også som hjælp til det barn der har udfordringer med at sidde stille.

Terapihunden kan krammes og leges med, og når det er tid til at koncentrere sig om skolearbejde eller et måltid, kan den ligge i skødet på dit barn.

Hundens vægt giver dit barn oplevelsen af tyngde, og det medvirker til at berolige dit barn.

Hunden er også en fantastisk lytter for udfordrede læsere eller talere.

Terapihunden egner sig også rigtig godt til beboere på plejehjem, demensramte m.v.

Overfladen kan gøres rent med en fugtig klud.

Materiale: 100% polyester.

Vægt: 2,27 kg.

Denne terapihund egner sig bedst til de større børn, fra ca. 6-7 år og op. Mindre børn kan have gavn af en bamse med lidt mindre vægt. Se vores andre terapibamser her.

Børneergoterapeut Camilla Ejsing fortæller om anvendelsen af vægtprodukter:

Jeg vil lige minde om, at det er normalt, at børn gerne vil være fysisk aktive det meste af deres vågne tid. Man kan ikke forvente, at alle børn kan sidde stille i mere end 5 minutter de første mange år af deres liv.

I bør aldrig arbejde med et symptom uden at søge efter årsagen. Når du har en ide om, hvad det er dit barn reagerer på, kan du nemlig prøve at få indlagt forebyggende pauser og hjælpe nervesystemet til at øge trivslen.

Vægtprodukter må som udgangspunkt ikke udgøre mere end 10% af dit barns vægt uden konkret vejledning og vurdering af dit barns behov. En vægtpude på 2 kg kan derfor først anvendes, når dit barns vægt er mere end 20 kg.

Dit barn må aldrig bruge kugletæpper, vægtveste eller legetøj med vægt mod sin vilje. Det skal altid være muligt at komme fri og lægge vægten væk.

Husk på at bevægelsesglæde altid er en god ting. Men den høje aktivitet kan passe dårligt ind i samfundets voksen-centrerede verden. Måske generer det os, når vores barn ikke kan sidde stille og spise, når dit barn har svært ved at blive siddende på stolen i klassen, eller hvis de karter rundt i sengen under søvn.

Som regel er det helt normalt, at et barn bevæger sig hele tiden. Men der findes også enkelte børn, som lider af en motorisk og indre uro i en grad, hvor det påvirker deres trivsel så meget, at der er behov for at sætte nogle tiltag i gang.

Læs mere om vægtprodukter her.

Produktinformation
Varenummer 1039-M592477
Alder 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år, 9 år, 10 år, 11+ år
Velegnet til Fordybelse og afslapning, Koncentration, Kropsbevidsthed
Brand Spordas
Sanser Følesansen
Funktion Fordybelse og afslapning, Koncentration, Kropsbevidsthed, Sansemotorik, Tryghed
Vedligehold Aftørres med fugtig klud
Ta' med: i klasseværelset
Vægt i kg. 2,27 kg
Diagnoser/Særlige behov/Handicap: Autisme, Hjerneskade, Indlæringsvanskelighed, Koncentrationsbesvær, Opmærksomhedsforstyrrelse, fx ADHD, Sensitiv
Anmeldelse af Beroligende terapi hund - 2,27 kg
Gennemsnitlig bedømmelse
Anders Nielsen
17 August 2022
Bruger den som fodskammel - til glæde for børn og barnlige sjæle.
Jette Petersen
19 June 2022
Desværre har den ingen interesse for mit barnebarn, men både pris og kvalitet er vældig god 👏
Jette Amorsen
27 August 2021
Den er så cute! Jeg købte den egentlig til min meget motorisk urolige søn, men har mere eller mindre overtaget den selv. Tyngden virker utrolig beroligende. Skulle blot foregå med et godt eksempel for min søn og vise ham hvordan bamsen kan bruges og endte med selv at falde i søvn. He he! Måske vi skal købe en ven til Pølse (som den er navngivet).
Heidi Høyer
11 November 2020
Vores datter elsker den. Den er med til at give hende tryghed og ro ved sengetid.
Joan Bek
10 June 2020
Det beroligende ikke barnet på nogle måder så den hjælper ikke som terapi hund
Svar fra Legeakademiet
Hej Joan, tak for din anmeldelse. Jeg er ked at at høre, at terapihunden ikke har fundet plads hjemme hos jer. Vi sælger utroligt mange terapidyr og vægttæpper til både private, institutioner og ældreplejen og har rigtig mange positive tilbagemeldinger. Indenfor kropsterapi, Body Awareness og sansestimulering arbejder man ofte med at lade kroppens ydre føle tyngde, for så stimuleres hjernen hormonelt og nerverne beroliges. Den beroligende effekt kan mindsker uro, både når det handler om børn, der har svært ved at sidde ned i timerne og til fx indsovning, hvis man har brug for at finde ro og grounding. Terapihunden kan også bruges både som en trofast ven, som barnet eller den ældre kan bruge som en fortrolig samtalepartner. Når alt det er sagt, kan det selvfølgelig ikke altid være en løsning for alle. Vi er alle forskellige og har forskellige behov ligesom at hvert enkelt barn har gavn af den i forskellige situationer og forskellige tidspunkter af døgnet. Det kan også være, at timeingen ikke er den rigtige. Så kan det være en god idé at lægge den væk for en tid for at tage den frem på et senere tidspunkt. Vh, Monica, produktansvarlig
Ulla
20 March 2020
Godt produkt
inge andersen
6 March 2020
Super hund
Maria Andersen
17 January 2020
Vores pige (11 år) siger at hendes tunge hund beroliger hende og gør så hun kan sove.
Britte
15 January 2020
Rigtig god, fortjener fem stjerner
Ruth
9 January 2020
Gave til en tiårig, som har brug for ro i benene. Fungerer næsten som en levende hund.
Dorte Hansen
15 November 2019
skaber trykhed
Løberen
11 October 2019
Den er rigtigt fin, fænger dog ikke endnu, men det kan være det kommer. Til prisen er den rigtigt fin.
Christine Pedersen
8 July 2019
Den er så dejlig tung, at min søn på 5 år bliver helt rolig, når han får ham på skødet. Vi har haft hunden i en uge nu og brugt den flere gange hver dag. <3