Tacto - Chess

449,95 kr.
På Lager – levering 1-2 hverdage.
Varenummer
1009-SHIFU035
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot

Banan-skak eller slik-skak? Mod hinanden eller mod en virtuel modstander?

App'en opfatter figurernes bevægelser og forandrer så spillets gang, figurernes bevægelser og laver nye udfordringer, alt efter hvordan I vælger at spille med jeres fysiske figurer. Der findes flere forskellige varianter af Tacto, og hver variant har sine egne figurer. 

 

Læs mere
Velegnet til:
 • Følesansen
 • Logisk tænkning
 • Nysgerrighed
 • 0 mdr.
 • 3 mdr.
 • 6 mdr.
 • 9 mdr.
 • 1 år
 • 18 mdr.
 • 2 år
 • 2,5 år
 • 3 år
 • 4 år
 • 5 år
 • 6 år
 • 7 år
 • 8 år
 • 9 år
 • 10 år
 • 11+ år
 • Senior
Hvad gør dette produkt særligt

Brætspillet skak er en favorit i mange familier, og det anvendes også i skolesammenhænge, fordi spillet er en udfordrende måde at arbejde med at tænke taktisk og logisk.

Opgraderer du det klassiske skak med et drys teknologi på begynder-niveau, vil både børn og bedsteforældre få en sjov oplevelse med at spille skak på en ny måde med Tacto Chess. Øv jer i logik, engelske ord og i at have det top sjovt sammen, mens I lærer mere om sammenhængen mellem teknologi og virkelighed. 

Mange børn er fascinerede af skærme og IT, og der er ingen tvivl om, at det at mestre interaktiv teknologi er en arbejdsform, som i dag er en vigtig kompetence i forhold til at lære nyt.

Derfor er vi i Legeakademiet begejstrede, hver gang vi kan præsentere en ny form for AR-legetøj i vores webshop. AR står for Augmentet Reality. En oplevelse, der forstørres og gøres mere levende og flerdimensionel ved hjælp af teknologi. 

Du behøver ikke være spor dygtig til at spille på tablet for at spille Tacto Chess, begyndere kan sagtens finde ud af at komme i gang.

Der er figurer og spilleudstyr i hver pakke, så I kan styre spillets gang ved at flytte rundt på figurerne på skærmen. App'en opfatter figurernes bevægelser og forandrer så spillets gang, figurernes bevægelser og laver nye udfordringer, alt efter hvordan I vælger at spille med jeres fysiske figurer. Der findes flere forskellige varianter af Tacto, og hver variant har sine egne figurer. 

Når I spiller Tacto, kan I vælge dit barns niveau.

Efterhånden som I spiller stiger sværhedsgraden.

Der er hundredvis af forskellige niveauer i hver pakke Tacto, så det er ikke et spil, I lige gennemfører på 30 minutter, selvom det er meget enkelt til at starte med.

I Tacto Chess er kan I vælge både at spille i et scenarie med nogle skøre aber, der samler på bananer, som skakfigurerne bærer rundt på, eller et slik-scenarie, hvor det er en mere candyfloss-præget oplevelse at spille skak. Men bare rolig, I får hverken huller i tænderne eller klistrede fingre af at spille Tacto Chess. Grundlæggende er det nemlig stadig det klassiske skak, I spiller - bare peppet op ved hjælp af små historier, sjove figurer og en baggrundshistorie, der forandrer sig alt efter dit barns niveau.

Tacto fungerer sådan, at du:

1: Sætter de 2 rammer, du finder i kassen, på hjørnerne af din tablet.

2: Downloader den gratis app, der hører til Shifu Tacto i enten Google Play eller App Store og vælger den Tacto-pakke, du har købt.

3: Laver en profil til dit barn eller dine børn og registrerer deres niveau, så spillet fremover tilpasser sig den rigtige sværhedsgrad.

4: Vælger om I vil lære at spille skak helt fra bunden, om I vil spille mod hinanden 2 og 2 eller om I vil spille mod en virtuel modstander, og så starter spillet.

I Tacto Chess flytter I på figurerne på skærmen ved at markere fx Dronningen med jeres fysiske Dronninge-figur. Derefter viser spillet, hvilke muligheder for at flytte sig, jeres Dronning har i spillet. Så markerer I det felt, I ønsker at flytte Dronningen til, med jeres fysiske Dronningbrik, og så sker der ting og sager på skærmen. Slår jeres Dronningen en af modstanderens brikker, udspilles kampen på en ret sjov måde på skærmen. 

Alt efter hvilket Tactospil I spiller, kan I øve jer i at tælle, enkle regnestykker, strategi og taktik, det at vente på tur, sekvenser og kodning samt logik. Se også de andre Tacto-varianter og resten af vores fine udvalg af AR-spil fra Shifu. Brug søgefunktionen i toppen af vores webshop. 
Du kan også finde de andre AR-spil fra Shifu her.

Tacto er på engelsk og har en del forklaringer i starten samt en del engelsk tale undervejs, som gør spillet til en mere levende og sjov oplevelse. Det er bedst, at der er en voksen til at hjælpe. Når spillet er i gang, er det meget intuitivt og nemt at spille, selvom dit barn ikke er stærk i engelsk. 
Tacto Chess er udviklet til børn fra 6 år, men dit barn får mere ud af de underholdende elementer og figurernes fortællinger, hvis der er et grundlæggende kendskab til engelsk.

I æsken finder du: 

12 skak-figurer, 6 hvide og 6 sorte

2 rammer

Tacto kan anvendes med følgende devices:

IOS: iPad 5 og nyere. (iPad mini 1 og iPad 2 understøttes ikke.) 
Android: Version 5 og nyere.
Android tablets: 7 inch og mere, minimum 2 GB RAM. (Samsung Tab A,S5e og S7+ understøttes ikke)

Amazon Fire: HD 10 (2021). (Fire 7 understøttes ikke).

 

Produktinformation
Varenummer 1009-SHIFU035
Alder 6 år, 7 år, 8 år, 9 år, 10 år, 11+ år, Senior
Velegnet til Følesansen, Logisk tænkning, Nysgerrighed
Brand playshifu
Sanser Følesansen
Funktion Kognitive færdigheder, Koncentration, Logisk tænkning, Nysgerrighed, Observation, Problemløsning
Vejledning / spilleregler Engelsk
Ta' med: i sommerhuset, på ferie
Kompatibel med: Works with tablets 7-inches & above // iOS 11 & above (iPad 2 & iPad Mini 1 not supported) // Android OS 6 & above, Minimum 2GB RAM (Samsung Tab A not supported) // Fire HD 8 - 2018, 2020 Fire HD 10 - 2019 (Fire 7 not supported)