Trapez i træ med plastringe - Rød

229,95 kr.
På lager – levering 1-3 hverdage.
Varenummer
39-220.001.001.001
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot
Herlige og særlige egenskaber
Sjov og udfordrende trapez gynge, i solid kvalitet med fleksibilitet i ringene som er formstøbte med et rigtigt godt greb. Trapezen inviterer til sjove akrobatlege. 
 
Dit barn udfordres både i styrke men også motorisk, og deres labyrintsans stimuleres, hvilket styrker koncentrationsevnen, motorikken samt indlæringsevnen.
 
Gyngen har justérbare reb, så gyngen passer til et gyngestativ med højde fra 2,15m - 2,55m. Når rebene er justeret helt ud, er der 1,07 m fra kroge og ned til trapezen. Rebene måler max 115 og min 79,5 cm og er fremstillet af polyhemp. Det er et vejrbestandigt syntetisk materiale, der er konstrueret og føles som hamp.
 
Træpinden er af hårdt træ, som er vejrbestandigt og ikke skal behandles yderligere. 
 
Der er forskellige muligheder for ophængning af trapezen, alt efter hvordan man ønsker at bruge den. Skal trapezen bruges til at gynge frem og tilbage, hænges den op på almindelig vis i 2 kroge. Skal børnene derimod have en snurretur på trapezen, samles de to reb og hænges op i samme krog.
 
Mål for trapez: l: 58 cm ø: 3,5 cm
 
Udvendige mål for ringe: h: 21 cm b: 16,50 - selv ringen som dit barn skal holde om er Ø 2 cm.
 
Max belastning: 70 kg.
 
Fra 3 år.
 


En gynge er vidunderlig til stimulering af labyrintsansen, som igen giver dit barn styrket koncentrationsevne, bedre balance og styrker fornemmelsen for, hvordan kroppen vender og drejer.

Læs mere om labyrintsansen lige her. Den gør desuden dit barn bedre til at stå på et ben eller snurre omkring uden at miste balancen eller blive svimmel. Eller køre i bil uden køresyge.

Du finder ophæng og andet tilbehør til gyngerne her.

Hvordan kan jeg styrke mit barns labyrintsans med sjove lege?

Få gode tips i vores Legeguide om sansemotorik og de primære sanser her på Legeakademiets blog. Det kan du læse mere om her.

Sådan indretter du haven til leg

Det kan du læse mere om her.
Grønnere valg
Dette legetøj og læringsmateriale er så slidstærkt, at vi forventer, at det kan gå i arv til venner og familie, hvis du passer på det. Den lange holdbarhed og solide konstruktion kan også klare mange børns leg i instititutioner og skoler. Lang levetid betyder mindre ressourceforbrug og dermed et grønnere valg end legetøj af mindre slidstærk materiale eller kvalitet.
Produktinformation
Varenummer 39-220.001.001.001
Grønnere valg Ekstra slidstærkt